Lekker en uitgebreid eten voor een goede prijs? Kom naar restaurant Gildehaus!

Bent u op zoek naar een goed restaurant in de plaats Bad Bentheim in Duitsland? Dan is restaurant Gildehaus echt iets voor u!

Locatie

Restaurant Gildehaus ligt op een hele mooie locatie, Bad Bentheim. Bad Bentheim ligt net over de grens van Duitsland. Het is een leuk stadje met veel bezienswaardigheden. Hier is onder andere een mooi kasteel, een museum en een dierenpark. Hierdoor is een dagje uit in Bad Bentheim goed te combineren met een bezoek aan restaurant Gildehaus!

Veel mogelijkheden!

Er zijn veel mogelijkheden bij restaurant Gildehaus. Zo hebben ze bijvoorbeeld een keuken met enkel verse, huisgemaakte producten. Ook serveren ze enkel biologisch vlees en dagvers vis. Ze hebben ook nog vegetarische producten. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om in de keuken te kijken van restaurant Mont. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid mee te kijken hoe de gerechten bereid worden!

Prijs-kwaliteitsverhouding

De prijs kwaliteit verhouding is goed bij restaurant Gildehaus. Ze hebben heerlijk eten dat vers voor een behoorlijk goede prijs. Zo kun je een uitgebreid 3-gangen menu bestellen voor maar 35 euro! Dit is inclusief twee bijgerechten.

Mening van bezoekers

Bijna alle bezoekers zijn het met elkaar eens: restaurant Gildehaus is een toprestaurant! Hieronder zit u een paar recensies van bezoekers van het restaurant:

“Excellente ervaring!
Het restaurant is smaakvol ingericht met een heel modern interieur. Elk bord eten was gewoon fantastisch, mooi gepresenteerd maar bovenal smaakvol. Dit is een unieke eet-ervaring en vergeleken met andere restaurants is er een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.”
(bron: https://www.tripadvisor.co.nz/ShowUserReviews-g796986-d10229435-r444266848-Restaurant_MONT-Bad_Bentheim_Lower_Saxony.html#REVIEWS)

“Een mooi restaurant dat het waard is om voor terug te komen.
Dit geweldige restaurant bevindt zich in een klein dorpje dat behoorlijk uniek is. Het restaurant heeft het meest fantastische interieur design. Alles is handgemaakt en heel exclusief op een leuke manier. U kunt nergens zo lekker eten bestellen dat er tegelijker tijd zo goed uitziet. We hebben het meest lekkere menu gegeten. Ze hadden alleen verse producten en het voelde heel gezond. De service was geweldig en het personeel was heel vriendelijk en gericht op goede service. Een onvergetelijk bezoek dat ik erg aanbeveel!”
(bron: https://www.tripadvisor.co.nz/ShowUserReviews-g796986-d10229435-r423198355-Restaurant_MONT-Bad_Bentheim_Lower_Saxony.html#REVIEWS)

Dus zoekt u een restaurant om lekker en uitgebreid te eten voor een goede prijs, en dat ook nog eens in een prachtige omgeving? Kom dan naar restaurant Gildehaus!